SPØRSMÅL OG SVAR

Vi har 18 års aldersgrense.

Dersom du sender en timeforespørsel gjennom våre nettsider, vil du få en veiledende pris, prisen som blir oppgitt er kun veiledende og kan variere ved endringer i timer, tjenester og valg av tatovør. Dersom du ønsker et mer eksakt prisforslag, anbefaler vi at du kontakter oss gjennom vår chat på facebook, eller møter opp i studioet.

Du kan bestille time ved oppmøte i studioet, eller ved å klikke her og følge veiledningen. Vi trenger litt informasjon fra deg for å kunne gi deg den beste tatovøren for akkurat ditt ønske. Dersom du har spørsmål vedrørende bestilling av time, kontakt oss på 51 12 34 40 eller ved å sende melding til oss på Facebook

Dette er veldig vanskelig å svare på, uten å på forhånd vite hva du ønsker. Plassering på kroppen, størrelse, hvem som skal tatovere, og hvor mange timer vi vil bruke, er faktorer som vil ha stor innvirkning på kostnaden av en tatovering.

Minsteprisen er forskjellig ettersom at våre tatovører har ulike erfaringer.
Lærlingene våre tar fra kr 600,- mens våre tatovører tar fra kr 1000,- i minstepris.

Vi tar imot drop-in kunder dersom vi har kapasitet til det.

Vi anbefaler å spise et godt måltid før en tatovering, ta med mat og drikke, og underholdning (musikk o.l.) om du ønsker det. Vi gjør oppmerksomme på at det ikke er tillatt å nyte mat inne på tatoverings rommet.

Dette er veldig individuelt fra person til person, Hvor på kroppen som tatoveres, og om tatoveringen tar liten tid eller om tatoveringen tar lang tid, er de faktorene som kan ha innvirkning på hvor vondt det gjør.

Tatoveringer er stort sett grodd på 3-4 uker. Det kan ta lengre tid på ankler, føtter og ledd. Det er viktig at du følger etterbehandlings veiledningen, for å oppnå best mulig resultat.

Vi tar kontanter, kort og kredittkort.

Vi har garanti, du kan lese mer om våre garantibetingelser her

Du kan ikke tatovere deg når du er gravid eller ammer, grunnet infeksjonsfare og at det er en stor påkjenning for kroppen. En tatovering kan også påvirke melkeproduksjonen.

Ja, man kan tatovere over arr, så lenge arret er grodd og minimum et par år gammelt.

Ja, vi utfører Cover ups, men vi må først ta en vurdering av din tatovering og dine ønsker.

Dersom du skulle oppleve komplikasjoner med tatoveringen slik som allergiske reaksjoner, betennelse, infeksjoner o.l. Må du melde fra til Old Bastards Tattoo snarest for videre veiledning om behandling!
(Vi henviser videre til lege om det er nødvendig)

Sjansene for allergiske reaksjoner er minimale med dagens lover og forskrifter om tatoveringsblekk, men allergiske reaksjoner kan forekomme. Dersom du er usikker, anbefaler vi at du konsulterer med lege i forkant av tatoveringen.

Vi tilbyr dessverre ikke bedøvelse for øyeblikket. Vi holder på med godkjenning av en bedøvelseskrem som varer opp til 4 timer. Bedøvelsekremen inneholder lidokain og egnes pr. dags dato som et legemiddel. Vi kan derfor ikke tilby dette før den er godkjent av statens legemiddelverk

Dersom du ikke møter opp eller at avbestilling skjer senere enn vår avbestillingsfrist på 24 timer. Må du betale for timene. Du kan avbestille timer ved å ringe 51 12 34 40 eller ved å avbestille på nettet

TOP