Slik ivaretar vi ditt personvern
og vår taushetsplikt

 

Vi i Old Bastards Tattoo har taushetsplikt, og vil behandle dine personopplysninger etter
personopplysningsloven med forskrifter, konsesjon fra Datatilsynet og Studioets personvernregler.

 


 • Personopplysninger ved nett
  Når du handler på Oldbastardstattoo.no trenger vi navn, adresse og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Informasjonen er tilgjengelig på "Min side".


 • Betaling med kort
  Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.


 • Lagring av kredittkort
  For å gjøre det enda enklere når du handler, kan du i kassa velge å lagre kortinformasjonen din sikkert hos oss. Det er viktig at du logger deg ut av kundekontoen din når du har avsluttet handelen. Du er selv ansvarlig for ikke å dele brukernavn og passord med andre.Informasjonen du oppgir ved nettbetaling vil kun være knyttet til din kundekonto. Informasjonen er lagret i henhold til gjeldende lover. Hensikten er at du skal slippe å oppgi kortinformasjonen hver gang du foretar et kjøp hos oss.Du kan enkelt legge til nye kredittkort og slette lagrede kort i kassen.


 • Bruk av Old Bastards Tattoo sine nettsider
  Old Bastards Tattoo utleverer ingen informasjon om sine kunder til andre parter.
TOP